Opinia Timisoarei

Un avion plin cu turisti s-a prabusit in Nepal. Toti pasagerii au murit. Vezi imagini de la accident!

Teribil accident in Nepal, unde un avion plin cu turisti care venea de pe muntele Everest s-a prabusit. 19 oameni au murit, 16 turisti si trei membri ai echipajului. Singurul supravietuitor al accidentului a murit in spital.

„Cele 19 persoane au murit.  Zborul 103 al Buddha Air se intorcea dintr-un tur in munti in momentul in care s-a prabusit peste dealul Kotdada, la aproximativ zece kilometri de Katmandu”, a declarat Bimesh Lal Karna, care conduce departamentul de urgenta al aeroportului international Tribhuwan (Katmandu).

Cum s-a intamplat totul?

Controlorii au pierdut contactul cu avionul in jurul orei locale 07.30. Potrivit televiziunii locale, martorii oculari au vazut cum din aparat ieseau flacari, inainte de a se prabusi.

Echipele de salvare spun ca avionul s-a prabusit din cauza vremii nefavorabile. In zona, vivzibilitatea era redusa din cauza cetii.

Reprezentantii companiei Buddha Air nu au putut fi contactati pentru a comenta acest accident. Compania aeriana le propune turistilor „Experienta Everest”, decoland din Katmandu si zburand in apropiere de cel mai inalt varf din lume.

Exit mobile version