Opinia Timisoarei

Aventura nocturna incheiata intr-un sant la Timisoara! Un sofer a zburat cu masina intr-un canal. Cum a ramas autoturismul fara roti?

TIMISOARA. Accident iesit din tipare la Timisoara noaptea trecuta. Cateva drifturi pe soseaua libera s-au terminat intr-un vechi canal de irigatii de la marginea orasului pentru un tanar de 30 de ani. Autoturismul scapat de sub control avea sa se dea peste cap, a retezat niste tevi si s-a oprit in stufaris. Soferul a fost norocos si a scapat doar cu niste rani usoare.

Inainte de miezul noptii, acesta a mers sa-si viziteze un prieten la o benzinarie de pe Calea Buziasului, la iesirea din Timisoara catre Mosnita. Cand a pornit-o spre casa, la volanul Renaultului sau, si-a zis sa incerce niste drifturi pe soseaua goala.

La un moment dat insa masina a derapat, iar manevrele disperate de a o readuce pe directie s-au soldat cu pierderea totala a controlului. Autoturismul s-a rostogolit si a aterizat in canal. Toate cele 4 roti au zburat care incotro.

Tanarul a reusit sa iasa singur din masina zdrobita si a luat-o pe jos spre benzinaria de unde plecase, ca sa se spele.

In acest rastimp, cineva a vazut autoturismul in sant si a dat alarma la 112. Medicii de pe ambulanta si politistii de la rutiera au venit repede la fata locului si minute in sir s-au chinuit sa gaseasca victimele.

Dupa o vreme, soferul s-a intors la masina lui amintindu-si ca uitase in autoturism o tableta. Cand a venit sa o recupereze, a fost luat la intrebari de politisti. Tanarul le-a povestit tot ce s-a intamplat si le-a spus ca nu are nevoie de ajutor medical.

A fost dus la spital pentru recoltarea probelor bilogice, insa acestea aveau sa releve ca soferul nu bause.

Exit mobile version