Opinia Timisoarei

Conducere noua la Frontiera in Timis: Zoran Giurcovici este sef al Inspectoratului, iar Marius Popara adjunct

UPDATE:  Sarbul Zoran Giurcovici este noul sef al Politiei de Frontiera Timis
Comisarul sef Zoran Giurcovici, fost atasat MAI la Belgrad, va conduce Politia de Frontiera Timis. Acesta a fost numit astazi de Ministerul de Interne.

Pana in urma cu aproximativ o luna, timp de patru ani, comisarul Giurcovici a fost atasatul pe Afaceri Interne la Ambasada Romaniei la Belgrad. El a mai lucrat la filiala din Timis a Politiei de Frontiera, ca si specialist la Biroul de supraveghere.

____________________________________________________________

Inspectoratul Politiei de Frontiera Timis are de azi un nou adjunct! Este vorba de comisarul Marius Dan Popara, fost sef al sectorului Curtici din Arad.

„Incepand cu ziua de astazi, a fost imputernicit adjunct de inspectorat comisar Marius Dan Popara. In cursul zilei de astazi sau maine va fi imputernicit si un sef de inspectorat, dar acesta va fi numit de minister. Acum se fac imputernicirile, iar functia de adjunct tine de IGFP”, a declarat Fabian Badila, purtator de cuvant al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.

Popara a fost sef de catedra pregatire juridica la Centrul de pregatire al Politiei de Frontiera de la Timisoara si in ultima perioada a fost seful sectorului de frontiera Curtici din judetul Arad.

In urma cu aproape doua saptamani, conducerea Inspectoratului Politiei de Frontiera Timis s-a inaintat demisia. Fostul inspectorul sef, comisarul Cornel Iures, a fost numit sef al Biroului supraveghere si control trecere a frontierei din cadrul Politiei de Frontiera Timis, iar fostul sau adjunct, comisarul Ioan Mudure, a fost numit la comanda sectorului de frontiera Deta.

Exit mobile version