Opinia Timisoarei

Avem caldura si apa calda in continuare, cel putin pana la jumatatea saptamanii viitoare. A fost semnat un nou act aditional

TIMISOARA. Data de 15 ianuarie este ultima zi in care este in vigoare actualul contract furnizarea apei calde si a caldurii la Timisoara. Reprezentantii companiei Colterm anunta ca agentul termic va fi furnizat in continuare intrucat in cursul in cursul acestei saptamani a fost semat un nou act aditional, care va acoperi cateva zile.

CITESTE SI: Ajunge la Timisoara si cel de-al treilea tramvai nou facut de turcii de la Bozankaya 

Este incheiat un nou aditional, cand se termina acesta va veni altul, si tot asa. Ieri s-au incheiat discutiile si este semnat urmatorul act aditional, valabil pana saptamana viitoare, si tot asa. Am facut diligentele catre primarie, primaria pe filiera pe care trebuie sa o respecte si speram sa vina bani si de la Guvern. S-au depus documente pentru compensarea pretului la gaz, dar nu stim nimic foarte concret„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Cristian Mitu, directorul Colterm.

Pe de alta parte, autoritatile locale spun ca pretul platit in lunile noiembrie si decembrie se ridica la 90-95 de milioane de lei, iar incasarile de la populatie nu depasesc 20 de milioane.

Va reamintim, dupa ce la sfarsitul lunii octombrie 2021, la Timisoara s-au intrerupt apa calda si caldura, pentru ca utilitatile sa fie asigurate municipalitatea incheie contracte pe termen scurt cu o firma de furnizare a gazului, Tinmar Energy, si are intelegeri pentru achizitia de carbune cu mai multe firme.

Exit mobile version