Opinia Timisoarei

Autostrada Lugoj – Deva lot 2 NU trebuie demolata, dar are probleme! Ce-au gasit expertii? FOTO si VIDEO!

Expertii tocmiti sa stabileasca daca muncitorii si-au facut sau nu bine treaba pe lotul 2 al Autostrazii Lugoj – Deva ofera primele detalii ale verificarilor.

Lucrarile la lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva nu sunt conforme cu proiectul, materialul folosit la terasamente avand o calitate „mediocra”, a spus pentru ECONOMICA.NET Adrian Diaconu, directorul firmei contractata de CNADNR pentru a realiza expertiza tehnica a executiei si a calitatii acestui tronson.

CITESTE SI: VIDEO! Imagini din aer cu Autostrada Lugoj – Deva lot 2! Cum se vad lucrarile de sus si cand ar putea fi gata?

CITESTE SI: EXCLUSIV! Lucrarile la Autostrada Lugoj – Deva lot 2, pe ultima suta de metri! Cand se da drumul la circulatie pe cea mai noua sosea de viteza din Banat? GALERIE FOTO!

Contractul pentru lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva, in valoare de 562,73 milioane de lei, a fost atribuit Asocierii Salini Impregilo SPA si SECOL, potrivit datelor de pe site-ul CNADNR. Salini Impregilo a lucrat si pe autostrada Sibiu – Orastie Lot 3, autostrada inchisa la nici un an de la inaugurare dupa ce au aparut fisuri in asfalt si care a fost si demolata partial intre timp.

Adrian Diaconu a spus ca a recomandat refacerea lucrarilor, prin injectie sau consolidare, pe portiunea unde a fost turnat deja asfalt si utilizarea de material conform cu proiectul pe portiunea unde nu au avansat inca lucrarile.

Expertul a mentionat ca nu este necesara demolarea autostrazii, lucrurile putand fi remediate in acest stadiu.

Mai multe AICI!

Exit mobile version