Opinia Timisoarei

Autoritatile nu mai au de gand sa o sustina pe Poli! Saptamana viitoare vor decide: DA sau NU!

La orele amiezii a avut loc o prima intalnire intre cele doua tabere, Marian Iancu respectiv reprezentantii autoritatilor locale si judetene iar saptamana viitoare va mai avea loc inca una, cea finala, care sa stabileasca foarte clar ce poate fiecare parte sa dea si cat.

Surse din anturajul celor prezenti la intalnirea cea de taina au declarat ca Marian Iancu ar fi cerut o suma prea mare pentru cat s-au gandit autoritatile locale si judetene sa dea, iar acesta ar fi motivul pentru care nu s-au tras concluziile inca de la intalnirea de miercuri.

A cerut cam tot atata cat a primit sezonul trecut. Cam mult” a spus sursa.

Vrem sa fie o decizie unanima. Daca unul dintre noi nu vrea, nu mai putem colabora. Dar chiar si daca vom hotari, in unanimitate, ca vom ramane alaturi de Poli, ajutorul pe care il vom acorda clubului trebuie stabilit dupa niste reguli regandite si reaprobate in cele doua consilii”, a spus viceprimarul Adrian Orza, prezent la intalnire.

In aceste conditii,  ramane de vazut cum vor percepe autoritatile locale si cele judetene pretentiile patronatului Politehnicii si in ce masura acestea vor putea fi satisfacute.

Exit mobile version