Noutati :

Autoritatile locale vor putea finanta structuri sportive care au performante

28 mai, 2015 - 04:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Deputatul PSD de Timis, Catalin Tiuch a anuntat ca la nivelul Comisiei pentru buget, finante si banci din cadrul Camerei Deputatilor s-a luat o decizie importanta pentru sportul de performanta

Comisia pentru buget, finante si banci, la sedinta careia am participat astazi, a aprobat un amendament care vine in favoarea autoritatilor locale ce investesc in sportul de masa. Acest amendament, care urmeaza sa fie adoptat de plenul Parlamentului, da dreptul entitatilor locale sa finanteze structuri sportive de performanta, cluburi care prezinta interes local.

Decizia pe care am luat-o astazi alaturi de colegii din Comisia pentru buget, finante si banci da o mare sansa sportului de masa, autoritatile locale putand decide daca sponsorizeaza sau nu orice ramura sportiva relevanta pentru comunitate. De mentionat ca din sumele alocate de catre consiliile locale vor putea fi platite inclusiv salariile sportivilor sau ale angajatilor cluburilor, spre deosebire de perioada de pana acum cand acest lucru nu era posibil decat daca autoritatea locala era asociata cu cluburile. Prin aceasta masura, ne aratam deschiderea totala fata de sport si promovarea lui, decizia adoptarii acestui amendament fiind una care va aduce normalitatea in privinta finantarii sportului.

Acum cred ca atat autoritatile locale cat si judetene, in speta Primaria Municipiului Timisoara si Consiliul Judetean Timis, au responsabilitatea sa realizeze un program sportiv complet, dupa o consultare cu toate ascociatile sportive ce isi desfasoara activitatea in judetul nostru”, a anuntat deputatul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...