Opinia Timisoarei

Autocar plin cu muncitori rasturnat cu rotile in sus langa Timisoara! 5 oameni au fost raniti. FOTO si VIDEO!

TIMIS. Accident in apropiere de Timisoara, intre localitatile Sag si Jebel! Un autocar s-a rasturnat pe marginea drmului. 5 oameni au fost raniti si transportati la spital cu ambulantele.

Autocarul era plin cu muncitori de la Frigoglas care ieseau din schimb si tocmai traversase podul de la Sag spre Jebel. Un autoturism din fata acestuia a pus brusc frana. Disperat soferul autocarului a facut o manevra brusca pentru a evita impactul. A tras de volan cu putere, iar masina a intrat in balans si in cele din urma s-a rasturnat.

Cei 25 de muncitori aflati in autocar au trecut prin momente de groaza. Cu totii au cazut claie peste gramada in autocar. Mai multe ambulante au pornit in graba spre locul accidentului. 5 dintre pasageri au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati la spital in Timisoara pentru investigatii. 2 la Judetean si 3 la Municipal. Unul dintre muncitori e ranit mai grav

Circulatia a fost blocata intre Sag si Jebel si este asteptata o macara care sa ridice autocarul si sa-l repuna pe sosea.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version