Opinia Timisoarei

Autocar cu turisti, rasturnat in judetul Hunedoara. 2 oameni au fost raniti

La mai bine de o saptamana de la accidentul din Muntenegru, mai multi turisti straini au trecut prin clipe de cosmar in Romania. Un autocar cu 24 de persoane, intre care 21 de turisti, s-a rasturnat luni dimineata in Hunedoara. Soferul era prea obosit sa mai conduca.

2 persoane au fost ranite. Accidentul a avut loc pe DN7, pe raza localitatii Lesnic, in judetul Hunedoara. De vina a fost soferul, mult prea obosit pentru a conduce. Acesta este un cetatean slovac si are 69 de ani. In autocar erau 24 de persoane, 21 de turisti slovaci si 3 soferi.

Potrivit sefului Serviciului Politiei Rutiere Hunedoara, comisarul-sef Dan Micu, autocarul a derapat si a ajuns in santul de pe marginea drumului. Pasagerii din autocar au fost transportati cu microbuze la o tabara scolara de langa Deva.

Potrivit sefului Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, Valeria Filimon, starea ranitilor este stabila, cei doi pasageri – un barbat si o femeie – fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva de un echipaj al Ambulantei si de un echipaj SMURD, informeaza MEDIAFAX.

Exit mobile version