Opinia Timisoarei

Aura ii apare in vise doctorului Zamfir! Medicul merge la psiholog. Ce ii cere studenta in fiecare noapte?

Mai bine de o luna s-a scurs de la tragedia aviatica in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion. Celelalte victime aflate in avionul mortii sunt in afara oricarui pericol si au fost deja externate. Fiecare dintre ei a trecut cu greu peste amintiri si peste socul suferit, insa cel care nu reuseste sa treaca peste amintirile acelei zile nefaste este medicul Radu Zamfir, cel care a scos victimele din avion.

Chirurgul Radu Zamfit o viseaza tot mai des pe Aura Ion. In vis, studenta, care s-a stins din viata chiar in bratele lui, ii cere apa. Potrivit traditiei populare, apa este tradusa ca viata, dorinta de a trai.

De vreo doua saptamani, Radu o viseaza foarte des pe Aura Ion. In vis, tanara ii cere apa. Radu este foarte afectat de aceste vise, mai ales ca tanara i-a murit in brate. El a suferit enorm ca nu a putut sa o salveze, in ciuda faptului ca a facut tot posibilul. Il macina ca o viseaza si se intreaba mereu oare ce semnificatie are acest vis„, a declarat un apropiat al lui Radu Zamfir, pentru Cancan.ro.

Sange, panica, intuneric, deznadejde si urlete de durere. Asta a vazut si auzit Radu Zamfir timp de sase ore, atat cat a durat pana au fost gasiti si salvati. Cel mai putin lovit dintre pasageri a fost chiar medicul chirurg, care a incercat sa ajute pe toti cei prezenti. maginile cu colegii lui intinsi pe jos, intre balta de sange, dar si cele cu Aura Ion si Adrian Iovan dandu-si ultima suflare l-au marcat teribil pe Radu Zamfir. De aceeea, pentru a putea trece peste aceasta tragedie, el a avut nevoie de ajutorul unui psiholog, cu care medicul are sedinte saptamanal.

In cheia viselor, atunci cand visezi ca o persoana iti cere apa, iti cere, de fapt, viata: „Simbolul subconstientului, apa ne da viata si ne mentine in viata, curatandu-ne de murdarie”, se arata in talmacirea viselor.

Exit mobile version