Opinia Timisoarei

Au zburat cu masinile in camp. Accident pe centura la Timisoara, provocat de o soferita. Foto

TIMISOARA. Accident de circulatie, marti dupa-amiaza, in apropiere de un sens giratoriu pe soseaua de Centura Nord Timisoara.

CITESTE SI: Dragoste si hotie. Doi iubiti capturati de politisti dupa o lovitura langa Timisoara. Surpriza pentru politisti

Doua masini s-au izbit la intersectia cu drumul de Giarmata Vii, dupa ce o soferita nu a cedat trecerea la intrarea de pe o strada laterala.

In urma impactului, autoturismele au fost proiectate pe camp, iar soferita neatenta a fost ranita.

O femeie, în vârstă de 48 de ani a condus un autoturism pe o stradă secundară din localitatea Giarmata Vii, iar la intersecția cu Centura Timișoarei a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, care circula regulamentar, cele două autoturisme fiind proiectate în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: In urma accidentului de pe centura Timisoarei, si barbatul de 40 de ani a fost ranit si in cele din urma transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Exit mobile version