Opinia Timisoarei

Au venit cu masina, au plecat cu amenda. Pentru ce au fost ‘felicitati’ mai multi soferi din Timisoara

TIMISOARA. Si-au lasat masinile la nimereala si au plecat unde aveau treaba, fara sa tina cont ca prin Timisoara mai circula si altii. Vorbim de soferii nepasatori din oras.

CITESTE SI: Ultima veste despre asteptatele inundatii in Timis. Ce urmeaza 

Un conducator auto care a avut o problema de rezolvat pe strada Ana Ipatescu si-a cautat un loc de parcare, si cum nu a gasit unul, a lasat masina langa statia de tramvai Transilvania. Pe langa faptul ca nu era permis sa isi lase masina in zona, soferul a garat-o astfel incat tramvaiul nu a mai putut sa treaca.

Politistii au ajuns repede la fata locului si l-au gasit pe proprietar, care si-a mutat in cele din urma autoturismul, nu inainte de a incasa si o amenda din partea oamenilor legii.

CITESTE SI: Anunt de suflet. Fa o fapta buna si adu haine, incaltaminte si jucarii pentru oameni sarmani, in Parcul Rozelor din Timisoara 

Un alt sofer si-a lasat masina pe strada Paris, blocand partial trecerea firobuzului 14, in timp ce un altul a lasat-o parcata in statia de firobuz de pe bulevardul Bratianu.

Numai in luna martie politisti au prins 68 de soferi care si-au lasat masinile parcate anapoda, blocand circulatia mijloacelor de transport STPT. Soferii care parcheaza in asa fel vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa inbtre 290 nsi 725 de lei, si vor primi 2 sau 3 puncte de penalizare la permis.

Exit mobile version