Opinia Timisoarei

Au trepidat peretii! Psychofreud si sute de oameni fericiti la Setup Venue din Timisoara

Un „psycho” si un „freud”  egal ritmuri reggae si dansuri la fel de jungle ca si sound-ul care a trepidat peretii sambata, in Setup. S-au luat cateva sute de oameni, li s-au dat niste muzica nebuna si un loc perfect pentru o seara psycho.

Programul a  inceput cu incalzirea facuta de Mighty Boogie urmat de seturile lui DJ Psychofreud. Ca atmosfera sa fie si mai colorata, “Freud” le-a impartit fanilor o duzina de sosete (noi).

Starea generala care a predominat in club a fost euforia, pentru ca inca de la inceputul petrecerii, cei peste 300 de oameni au avut toate motivele sa se distreze asa cum au facut-o sambata seara in Setup. Tinerii, condusi de sound-urile isterice, au dansat toata noaptea alaturi de artistul care parea intr-o forma excelenta.

Psychofreud aka Anders Figenschow este un tanar norvegian care traieste in Oslo. Producator si DJ, Anders a dezvoltat de-a lungul carierei o mare pasiune pentru muzica reggae si asta se vede in fiecare set de-al sau. De la 17 ani, si-a petrecut viata producand si mixand in cluburi mari din lume. A fost prezent in cluburile din New York, Franta, Germania, Bulgaria si Norvegia. La cei 29 de ani ai sai, Psychofreud a mixat alaturi de nume grele din lumea muzicii reggae-jungle.

Ritmurile de drum’n’bass si reggae au fost combinatia perfecta pentru Setup-ul de sambata.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version