Opinia Timisoarei

Au sunat toate sirenele pompierilor din Timisoara! Ce moment special au marcat?

TIMISOARA. Pompierii din Timis au organizat un moment de reculegere in memoria slt. post-mortem Marius Daniel Fripis.

Personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Banat” al judetului Timis s-a adunat in fata institutiei pentru a aduce, in acest fel, un ultim omagiu colegului lor cazut in misiune. Momentul a fost urmat de activarea sirenelor de pe autospecialele din dotare. Acestea au sunat indelung in fata sediului ISU Banat, iar militarii au dat onorul.

 

Plutonierul adjutant Marius Daniel Fripis, in varsta de 42 de ani, din cadrul Detasamentului de Pompieri Constanta, a participat in data de 29 august la ultima lui misiune de salvare a vietii si bunurilor cetatenilor.

Cu trasaturi alese de caracter, subofiterul si-a pus timp de noua ani priceperea si puterea in sprijinul celor aflati in dificultate, remarcandu-se prin tenacitate si profesionalism la misiunile complexe la care a participat, umar la umar alaturi de coechipierii sai.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a pierdut un bun profesionist, cu adevarate calitati de salvator confirmate de pregatirea dovedita in gestionarea situatiilor de urgenta.

CITESTE SI: Tragedie! Pompier mort dupa explozia unei butelii in timpul unui incendiu

Exit mobile version