Opinia Timisoarei

Au scos pistoalele in parcul din spatele Catedralei din Timisoara si au talharit un barbat. Atacatorii sunt cinci tineri pe biciclete

TIMISOARA. Intamplare socanta la Timisoara. Un cetatean turc a fost talharit de cinci pusti pe biciclete, care l-au amenintat cu pistoale ce pareau letal.

CITESTE SI: Minune Dumnezeiasca langa Timisoara, spun credinciosii si preotul. Fecioara Maria plange cu lacrimi de mir la biserica, in Sanandrei. Au fost prelevate probe si trimise la laborator. Video 

Totul s-a intamplat in plin centrul Timisoarei, duminica noaptea. Cei cinci, cu varste intre 13 si 17 ani, se plimbau cu bicicletele cand au zarit pe strada un cetatean turc. S-au apropiat de el, iar barbatul a marit pasul si a luat-o spre parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. Tinerii l-au urmarit si, la un moment dat, pe o alee, l-au inconjurat. Au scos doua  pistoale, l-au amenintat si i-au cerut telefonul si portofelul cu bani.

Turcul, speriat, le-a dat mobilul si portmoneul, iar copiii au disparut.

Barbatul a reusit sa anunte politia, iar oamenii legii de la Sectia 3 au pornit in cautarea biciclistilor, pe care i-au si prins dupa cateva minute.

Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigatii Criminale, iar tinerii sunt cercetati acum pentru talharie. Sunt audiati de politisti, iar armele verificate.

Din primele date, se pare ca este vorba de pistoale cu gaz.

Azi-noapte, in jurul orei 1.00, politistii Secției 1 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca un tanar de 25 de ani a fost deposedat, sub amenințarea unei arme, de telefonul pe care il avea asupra sa, de catre mai multe persoane necunoscute, in timp ce se afla in Parcul Catedralei din Timisoara. In jurul orei 1.30, politistii Sectiei 3 Timisoara au depistat cinci minori, cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, banuiti de comiterea faptei. In prezent, minorii se afla la audieri, politistii de la Serviciul Investigatii Criminale desfasurand cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata”, a declarat Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Foto: Arhiva

UPDATE: In urma audierilor, politistii au decis sa retina 3 dintre cei cinci adolescenti, de 16 si 17 ani, care au participat la atac. Oamenii legii au ridicat doua arme care sunt supuse expertizei balistice.

Tinerii sunt cercetati pentru talharie calificata, uz de arma si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Exit mobile version