Opinia Timisoarei

Au pus lacatul pe mai multe firme si au rupt amenzi, dupa o razie la Timisoara. Ce au descoperit politistii

TIMISOARA. O razie a politistilor s-a lasat cu amenzi usturatoare pentru cativa comercianti care isi vindeau ilegal produsele la doi pasi de centrul Timisoarei.

CITESTE SI: Accident grav pe o sosea din Timis. Doi copii si parintii lor au fost raniti 

Politistii locali i-au luat la verificari pe comerciantii care isi expun marfa pe strada Gheorghe Lazar din Timisoara, si au gasit mai multe nereguli. O firma ce vinde imbracaminte si lenjerie si o alta ce comercializa tigari electronice s-au ales cu cate o amenda de 1000 de lei pentru ca nu detineau acord de functionare din partea Primariei Timisoara.

Firma care vindea haine este la a doua sanctiune in ultimele luni, iar politistii vor propune suspendarea activitatii acesteia pentru urmatoarele 30 de zile, timp in care proprietarii sa obtina toate documentele legale.

CITESTE SI: Parca a intrat in pamant. Fata disparuta langa Timisoara, parintii sunt framantati de ganduri negre. Daca o vezi, suna la 112! 

De la inceputul anului si pana in prezent, politistii locali au propus masura suspendarii activitatii pentru 30 de zile in cazul a 32 de firme din Timisoara.

Exit mobile version