Opinia Timisoarei

Au plecat primele animale de la Gradina Zoo din Timisoara. Mai multe gaste, pisici salbatice, oi, un coati si un nandu vor merge la Ploiesti

TIMISOARA. Dupa ce in luna noiembrie Gradina Zoologica din Timisoara a fost inchisa de primarul Dominic Fritz, iar consilierii locali au aprobat printr-o hotarare mutarea mai multor animale catre alte parcuri din tara si din strainatate, marti, in 13 aprilie, de la Timisoara au si plecat primele animale.

CITESTE SI: Se poate face, oficial, mutarea animalelor de la Gradina Zoologica din Timisoara. O parte vor pleca la Ploiesti, Craiova si chiar in Ungaria 

3 oi, 3 gaste canadiene, 3 pisici salbatice, 4 ratoni, un coati si un nandu au plecat spre Gradina Zoologica Ploiesti, unde au fost mutate in custodie, pe perioada nedeterminata.

Dintre animalele de la Gradina Zoologica Timisoara urmeaza a fi preluate 59, de catre: Adapostul de ursi din Veresegyhaz – Ungaria, Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ Craiova, Parcul Memorial Constantin Stere Ploiesti, Gradina Zoologica Pitesti, USAMVBT ” Regele Mihai I al României” – Disciplina de Biologie, Gunther Cristian, un partener care daduse mai multe animale în custodie Gradinii Zoologice Timisoara.

In total, la Zoo Timisoara erau 261 de exemplare din 46 de specii.

Exit mobile version