Opinia Timisoarei

Au picat pe capete in plasa intinsa de politisti, la Timisoara si in judet! Ce-au patit aproape 1000 de soferi si ce urmeaza?

TIMISOARA. N-au crutat niciunul! Politistii de la Rutiera din Timis au organizat o noua actiune de amploare pe sosele si i-au ‘ars’ pe toti soferii prinsi pe picior gresit.

Nu mai putin de 954 de conducatori auto s-au ales cu amenzi sau, chiar mai rau, au ramas pietoni, numai in ultimele 4 zile.

Agentii rutieri au stat la panda pe drumuri intre 9 si 12 noiembrie, atat in Timisoara, cat si pe drumurile din judet si au prins aproape 300 de vitezomani si o multime de soferi care nu purtau centura de siguranta.

N-au scapat de sanctiuni nici pietonii indisciplinati si nici biciclistii si mopedistii.

58 de conducatori auto au predat permisele de conducere dupa ce au fost prinsi facand depasiri ilegale, au trecut pe rosu sau nu au acordat prioritate.

Politistii de la Serviciul Rutier avertizeaza ca in acest sfarsit de saptamana vor fi din nou pe soselele din Timis si ii indeamna pe soferi sa circule disciplinat, pentru ca vor fi neinduratori cu cei care nu respecta legea in trafic.

Exit mobile version