Opinia Timisoarei

Au nenorocit un austriac intr-un magazin din Banat. Ce-a pus-o o femeie pe fiica ei sa faca Video

Un cetatean austriac venit sa petreaca sarbatorile in Romania bleastama ziua in care a decis sa vina acasa. Dupa ce a facut niste cumparaturi, omul s-a trezit ca nu mai poate pleca inapoi.

CITESTE SI: Hot paralizat de frica, dupa o spargere, in Timisoara. Ce l-a inspaimantat

Barbatul se afla miercuri intr-un magazin din Resita unde a cumparat mai multe lucruri. A facut imprudenta de a lasa portofelul nesupravegheat pret de cateva clipe pe pultul pravaliei. Chiar in acel moment o femeie si fiica ei se aflau prin preajma, iar mama si-a pus copila de cel mult 10 ani sa il fure.

In portmoneu, omul avea toate actele si niste aproximativ 1400 de euro, noteaza infocs.ro.

Cand si-a dat seama ca a ramas fara portofel, austriacul s-a adresat conducerii magazinului care i-a pus la dispozitie imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins furtul.

Cu ajutorul politistilor, pe seara, a reusit sa dea de urma hoatelor. Copila a spus ca a aruncat portofelul cu documente intr-un tomberon, iar o parte din bani i-a cheltuit. Austriacul impreuna cu politistii s-a pus sa scotoceasca disperat prin pubele pentru a-si recupera actele fara de care nu se poate intoarce in Austria.

Pana aseara la orele 21.00, omul nu reusise sa isi gaseasca portmoneul.

***

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimioarei.ro sau pe contul nostru de Facebook.

Exit mobile version