Opinia Timisoarei

Au luat foc dupa ce s-au izbit pe un bulevard din Timisoara. Impact la semafor intre doua masini, filmat de camerele de supraveghere. 5 tineri implicati in accident. Video

TIMISOARA. Accident de circulatie noaptea trecuta pe un bulevard din centrul Timisoarei. Doua masini s-au izbit si au luat foc. Un tanar a ajuns la spital, iar alti trei au primit ingrijiri medicale la fata locului. Un al cincilea a scapat teafar si nevatamat.

CITESTE SI: Se inchide 6 luni intersectia dintre bulevardul Cetatii si Calea Bogdanestilor, la Timisoara. Trafic deviat 

Accidentul s-a petrecut dupa miezul noptii pe bulevardul Take Ionescu din Timisoara.
Un sofer de 21 de ani care circula cu viteza spre Punctele Cardinale nu a pastrat distanta regulamentara fata de un SUV care mergea in fata sa. La un semafor, masina pe care o conducea, un Volkswagen Golf, s-a izbit de masina de teren,  intrand pur si simplu sub ea.

In urma impactului, motorul Volkswagen-ului a luat foc. Flacarile s-au extins insa si la SUV.

Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere din zona.

Pompierii chemati de urgenta au reusit sa stinga incendiul inainte ca masinile sa arda complet.

In autoturism se aflau 4 tineri. Soferul a ajuns la spital, iar ceilalti trei au primit ingrijiri medicale la fata locului. Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs accidentul, intre timp au deschis un dosar pentru vatamare corporala din culpa.

Un tanar de 21 de ani a condus un autoturism pe Bulevardul Take Ionescu catre Punctele Cardinale, iar la intersectia cu Aurel Popovici a intrat in coliziune cu un autoturism care era stationat la semafor, condus de un tanar de 22 de ani. Nu a pastrat distanta in mers, in urma impactului masina condusa de tanarul de 21 de ani a luat foc, iar soferul a fost ranit (nu de la foc). A fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

VIDEO: George Stefanita

 

Exit mobile version