Opinia Timisoarei

Au jurat dragoste eterna pentru Poli Timisoara si merg INAINTE! Cum au intrat in istorie fanii celei mai frumoase galerii din toate timpurile, intr-un VIDEO care te va emotiona!

TIMISOARA. Patimasi,  nebuni,  loiali, inimosi, plini de viata, incrancenati, bataiosi, inventivi, dar mai ales iubitori de fotbal si de fair-play. Asa s-ar putea descrie in cuvinte putine suporterii din cea mai frumoasa galerie din Romania, cea a lui Poli Timisoara, cea adevarata. A echipei care a scris pagini importante in istoria fotbalului romanesc si, cu siguranta, va mai scrie.

S-a vorbit mult de-a lungul timpului despre fanii alb-violeti pentru care dragostea pentru echipa de suflet a insemnat trairi dintre cele mai intense. La meciuri au transformat tribunele intr-un adevarat spectacol, care a adus pe stadioane zeci de mii de oameni ale caror inimi bateau la unison pentru Poli, pentru victorie.

Si astazi, un grup impresionant de suporteri isi urmeaza cu strasnicie favoritii la toate meciurile si continua sa duca spiritul Timisoarei oriunde jucatorii au vreo confruntare.

Un filmulet recent postat pe internet aduna laolalta cateva dintre cele mai dragi momente ale galeriei alb-violete.

Va invitam sa il vedeti mai jos si sa va amintiti ca pasiunea si iubirea in alb si violet va dainui mereu la Timisoara!

Sursa video: youtube.com/ultras avanti

Exit mobile version