Opinia Timisoarei

Au iesit ‘sirenele’ pe Bega. Tinere goale pusca, surprinse la scaldat la Timisoara. Video

TIMISOARA. Au pierdut vreun pariu sau bautura le-a dat aripi. Imagini nerecomandate minorilor au fost surprinse pe Bega in acest sfarsit de saptamana.

5 tinere goale pusca se scaldau in apele Begai, inca destul de reci, in zona Universitatii de Vest, vizavi de o terasa amenajata pe un vapor.

In cateva randuri, tinerele ies din apa, urca pe mal si sar in Bega, spre uluiala catorva trecatori aflati pe partea cealalta a canalului care au filmat scenele, amuzandu-se copios de neasteptatele aparitii in… costumele Evei.

Totodata, pe aleea ce strajuieste Bega, in acele momente, timisoreni se plimbau, profitand de vremea calda si frumoasa. Auzind zgomotele si rasetele, unii s-au apropiat de mal sa vada ce se intampla.

Imaginile de mai jos ne-au fost trimise pe adresa redactiei de un cititor opiniatimisoarei.ro, care a vrut sa traga un semnal de alarma ca in astfel de situatii se pot intampla si accidente.

Salupa Politiei Locale a revenit abia sambata in patrulare pe canalul Bega.

CITESTE SI: Prima interventie cu salupa la Timisoara. Politistii locali au recuperat o hidrobicicleta abandonata noaptea pe Bega

Exit mobile version