Opinia Timisoarei

Au fost prinsi cei care i-au furat drona lui Charlie Ottley, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Politistii i-au prins pe cei care l-au lasat pe britanicul Charlie Ottley fara echipamentele de filmare de mii de euro in noaptea de duminica spre luni, in Parcul Civic, la Timisoara.

CITESTE SI: ‘Iubesc Timisoara, se putea intampla oriunde’. Rugamintea lui Charlie Ottley dupa ce i-au fost furate echipamentele de filmare  

Hotii sunt 3 copii, doi baieti si o fata, cu varste intre 10 si 14 ani.

Cei trei au fost prinsi in zona centrala, pe malul canalului Bega si nu mai aveau asupra lor bunurile furate noaptea trecuta. Drona a fost abandonata tot in zona parcului, aproape de Hotel Continental, iar politistii fac cercetari pentru a afla cu siguranta unde a fost aruncata.

Politistii ii audiaza pe micii infractori in prezenta unui psiholog de la Directia pentru Protectia Copilului. Copiii au declarat ca s-au speriat si de aceea au aruncat geanta in care se afla drona.

Va reamintim, Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia si Flavours of Romania, aflat in Timisoara pentru a filma un clip de promovare a judetului Timis, a fost pradat in Parcul Civic.

Britanicul traversa Parcul Civic, in jurul orei 3.00, iar la un moment dat s-a pus pe o banca. Trei tineri s-au apropiat de el, au insfacat geanta in care era aparatura, asezata langa realizatorul TV pe banca, apoi s-au facut nevazuti.

Realizatorul spune ca a incercat sa fuga dupa agresori, dar nu a reusit sa ii ajunga.

Imediat dupa incident, Charlie Ottley si persoana care il insotea, membra a echipei de filmare, au depus plangere la Politie.

Suntem aici pentru a promova judetul Timis si Timisoara. Iubesc acest oras, e fantastic, este plin de viata. Are teatre, opera, restaurante si baruri fabuloase. Am fost in unul dintre acestea noaptea trecuta, cu prieteni. Am plecat spre casa si, din nefericire, in timp ce mergeam printr-un parc, drona a fost furata. I-am urmarit (pe hoti, n.r.), dar erau cu vreo 30 de ani mai tineri decat mine si aveau adidasi, asa ca nu i-am prins. Este un eveniment nefericit, se putea intampla probabil oriunde in tara, nu spun ca numai aici se putea. Cred ca ar trebui sa aiba mai multe camere de supraveghere in parcuri, nu doar in Timisoara, ci peste tot trebuie sa ne asiguram ca oamenii sunt in siguranta. Politistii au fost de mare ajutor. Este pacat ca am pierdut toate imaginile pe care le-am filmat ieri„, a spus Charlie Ottley.

UPDATE: A fost gasita drona lui Charlie Ottley, furata si aruncata langa un parc din Timisoara de trei copii 

Exit mobile version