Opinia Timisoarei

Au dublat si chiar triplat coloana de masini la Pasajul Jiul si n-au purtat centura. Cati soferi au fost prinsi de politistii de la Rutiera Timisoara, care au stat la panda. FOTO si VIDEO

TIMISOARA. De veghe intr-una dintre cele mai aglomerate intersectii din Timisoara. Politistii de la Rutiera au stat la panda vreme de 4 ore la Pasajul Jiul si le-au urmarit soferilor toate miscarile. In plasa intinsa de agenti au cazut rand pe rand nu mai putin de 100 de conducatori auto.


Cei mai multi, satui sa stea in trafic la coada, dinspre Gara de Nord, au dublat si chiar triplat virajul la stanga pe Circumvalatiunii, pe sub pasajul de cale ferata. Altii vorbeau linistiti la telefoanele mobile pe care se aflau la volan, iar destui nu se sinchisisera sa-si puna centura de siguranta. Imediat ce au trecut de pasaj, soferii indisciplinati s-au trezit trasi pe dreapta de politisti.


In total, aproape 100 au fost sanctionati de oamenii legii pentru nerespectarea indicatoarelor si marcajelor rutiere. Agentii de la Circulatie au aplicat 93 de sanctiuni contraventionale de aproape 15.000 de lei.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version