Opinia Timisoarei

Au cladit saltele de pat si au adus o barca pneumatica pe post de perna ca sa salveze viata unui barbat ce ameninta ca se arunca de la etajul 4. Operatiune complicata pentru pompieri

Un barbat a pus pe jar politia si pompierii dintr-un oras din Banat, dupa ce a iesit pe fereastra apartamentului si a amenintat ca se sinucide.

CITESTE SI: Masina rasturnata in mijlocul drumului, la Timisoara. Soferita ranita. Video cu momentul accidentului 

Omul, in varsta de 40 de ani, locuia la etajul 4 al unui bloc din Bocsa si, dupa o cearta cu familia, a decis sa-si puna capat zilelor. Fiul sau a fost cel care a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns pompierii, dar si un politist negociator din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale.

Salvatorii au instalat in fata blocului o perna improvizata. Au fost aduse o barca pneumatica si mai multe saltele de pat luate de la caminul de batrani din Bocsa.

Dupa aproximativ o ora de discutii cu barbatul, un vecin l-a convins sa deschida usa. Astfel salvatorii au ajuns la el si l-au impiedicat sa faca vreun gest necugetat. Individul a fost preluat de un echipaj de la Ambulanta pentru o evaluare medicala.

Din primele verificari, se pare ca barbatul ar fi recurs la acest gest pe fondul unor neintelegeri in familie, in urma cu 2 zile politistii emitand un ordin de protectie provizorie pe numele acestuia„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Exit mobile version