Opinia Timisoarei

Au avut meciul in mana, dar degeaba. CH Poli Timisoara a trecut pe langa victorie la Bucuresti

Un meci foarte greu pe hartie, s-a dovedit dificil si pe teren, desi debutul partidei arata o echipa a Politehnicii gata sa faca o mare surpriza pe terenul vicecampioanei en-titre, CSM Bucuresti.

Alb-violetii au condus cu un incredibil 8-1 si au intrat la pauza cu un avantaj linistitor, 15-10! Se pare insa ca nici un ecart nu este linistitor… Incetul cu incetul gazdele au revenit in joc, chiar daca Poli a mai condus cu 5 goluri si la mijlocul reprizei, 21-16, insa nu a reusit sa fie consistenta toata partea secunda. S-a facut 24-24 moment in care totul era posibil. Oaspetii s-au dus la 26-24, dar ca de atatea ori au pacatuit pe final, iar CSM a egalat la 26 cu doua secunde inainte de final.

Egal pentru Poli, intr-un meci in care merita mai mult, dar in care nu a invatat din greselile trecutului, ultimele trei partide fiind pierdute tot spre final, la un singur gol diferenta. In tur, CSM s-a impus… tot la un gol!

Principalii marcatori ai banatenilor au fost Demis Grigoras, Cristian Fenici si Marko Lasica, toti cu cate 5 goluri marcate. Au mai punctat Timofte 4, Chikovani 3, Paius 2, Pejovic 1 si Halca 1. De partea cealalta, Nicușor Negru a fost golgheter pentru CSM, cu 8 goluri.

CH Poli joaca duminica, pe teren propriu, de la ora 17, un nou meci foarte important, impotriva Stelei.

Exit mobile version