Opinia Timisoarei

Au avut meciul in mana, dar au pierdut dramatic! Leii din Banat, invinsi de Rapid dupa o partida nerecomandata cardiacilor

TIMISOARA. Meci spectaculos in sala Constantin Jude, unde echipa de baschet a Timisoarei a fost invinsa in prelungiri, la 3 puncte diferenta, de Rapid Bucuresti.

CITESTE SI: Dumbravita bate Alexandria si urca pe… podium! 

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara a castigat primul sfert al intalnirii cu Rapid la 6 puncte diferenta, in timp ce pe al doilea l-a incheiat la egalitate, astfel ca la jumatatea intalnirii banatenii conduceau cu 44 – 38.

Sfertul al treilea a fost al Rapidului. Formatia bucuresteana l-a castigat la 12 puncte diferenta. In ultimul act, timisorenii au fost iontr-o continua cursa de urmarire, iar cu o secunda inainte de final diferenta era de numai un punct, in favoare bucurestenilor. Kesar a transformat o libera si a egalat, trimitand meciul in prelungiri.
In repriza ce a urmat, jocul s-a desfasurat pe aceleasi coordonate, cu Rapidul la timona, iar Timisoara in urmarire. Oaspetii au fost insa mai siguri in faza de atac si in cele din urma s-au impus la 3 puncte diferenta, 100-97.

Cel mai bun marcator al Timisoarei a fost Mitrovic, cu 27 de puncte, urmat de Gajic, cu 19 si Mirkovic cu 13. Restul punctelor au fost reusite de: Foreman – 12, Kesar – 9, Nasturescu – 7, Grayson – 6, Petrescu – 3 si Legosin – 1.
De cealalta parte, pentru Rapid, Pridgett a pus pe tabela nu mai putin de 34 de puncte.

Echipa de baschet a Timisoarei nu mai incasase 100 de puncte intr-un meci din sezonul regular de aproape 4 ani. In 23 noiembrie 2019, banatenii pierdeau cu 100 – 96 in fata lui CSU Sibiu.

In runda viitoare, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara va juca in deplasare impotriva Voluntariului.

Exit mobile version