Opinia Timisoarei

Au abandonat masina pe liniile de tramvai si au fugit cat l-au tinut picioarele cand au vazut politia. Ce s-a intamplat intr-un cartier din Timisoara

TIMISOARA. Scena stranie intr-un cartier din Timisoara noaptea trecuta. Pe cand patrulau, politistii locali au observat o masina stationand pe liniile de tramvai, iar in jurul autoturismului 3 tineri.

CITESTE SI: Explozie intr-un bloc din Timis. 10 apartamente afectate 

Se intampla in cartierul Dambovita pe strada Ana Ipatescu. Politistii s-au apropiat curiosi, insa cand i-au vazut, cei trei au rupt-o la sanatoasa. Agentii au reusit sa-l prinda pe unul dintre ei care se indrepta spre zona Turist.

Acesta, un tanar de 26 de ani din Mehedinti, avea asupra lui o legatura de chei, printre care si cea a masinii abandonate pe liniile de tramvai.

Luat la intrebari, barbatul a sustinut mai intai ca a gasit cheile pe jos, apoi a recunoscut ca masina apartine firmei la care lucreaza.

Pentru ca declaratiile tanarului era total incoerente, iar politistii banuiesc ca acesta a sustras masina firmei fara incuviintarea patronului, l-au predat pe barbat colegilor de la Sectia 3 pentru a vedea daca nu cumva acesta a furat autoturismul.

Politistii locali incearca acum sa dea de urma celorlalti doi tineri care il insoteau pe fugar.

Exit mobile version