Opinia Timisoarei

Attila Hajdu, fost comandant al structurii antitero din Jandarmerie, va conduce Politia Locala Timisoara. A castigat concursul

TIMISOARA. Nicio surpriza. Attila Hajdu va prelua fraiele Politiei Locale Timisoara, odata cu incheierea concursului organizat de administratia Fritz pentru acest post.

CITESTE SI: City-managerul Timisoarei, mesaj sfidator pentru comisarii Garzii de Mediu care au amendat primaria pentru mizeria de pe strazi: Sa se duca sa vada si miile de tone de gunoaie de pe traseul Centurii Sud 

El ramasese singur in cursa pentru sefia Politiei Locale dupa ce alti 3 candidati au fost respinsi la proba scrisa si alti 2 au iesit din cursa inca de la proba de dosare, intrucat nu intruneau toate conditiile de studii si vechime.

In 17 februarie a avut loc ultima proba, cea a interviului, pe care comisarul Attila Hajdu a trecut-o fara probleme.

Hajdu Attila, absolvent al Universitatii de Vest din Timisoara, a fost comandantul structurii de actiuni speciale si antiteroriste din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis, intre 2009 si 2014, apoi ofiter specialist in actiuni speciale si antiteroriste in cadrul IJJ Timis. S-a ocupat de pregatirea si formarea profesionala a jandarmilor intre anii 2018 si 2020, iar intre 2020 si 2021 a fost imputernicit seful Serviciului Resurse Umane din cadrul IJJ Timis.

Exit mobile version