Opinia Timisoarei

Atras intr-o capcana de o fata, un tanar a fost talharit intr-un parc din Timisoara. Video

TIMISOARA. Momente teribile pentru un tanar din Timisoara care a fost atras de o fata intr-un parc din oras pentru o plimbare tarzie.

CITESTE SI: Incepe amenajarea statiilor de alimentare pentru noile autobuze electrice de la Timisoara, pentru ca jumatate dintre ele sa nu mai zaca in depou, ci sa ajunga pe trasee 

Pe cand mergeau pe o alee din Parcul Padurice, tanarul de 23 de ani s-a trezit atacat de alti doi, cu cagule pe fete, care l-au batut cu salbaticie, i-au furat portofelul si au disparut.

Victima a alertat politistii.

În fapt, la data de 22 ianuarie 2024, polițiștii au fost sesizați de un bărbat, de 23 de ani, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 23.31, în momentul în care se afla, împreună cu o femeie, într-un parc, din Timișoara, două persoane necunoscute cu fața acoperită l-ar fi lovit în repetate rânduri în zona feței și abdomenului, ulterior i-ar fi sustras portofelul din buzunar, după care persoanele s-ar fi sustras într-o direcție necunoscută.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigațiilor efectuate, la data de 29 ianuarie 2024, au identificat doi tineri, de 17 și 22 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Totodată, s-a stabilit că femeia, de 22 de ani, cu care se afla bărbatul, în parc, a fost complice la comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Tanara si cei doi agresori au fost retinuti pentru 24 de ore, iar mai apoi magistratii au decis ca atacatorii sa ramana in Arest pentru urmatoarele 30 de zile, iar femeia in arest la domiciliu. Sunt cercetati pentru talharie calificata si, respectiv, complicitate la talharie.

Exit mobile version