Opinia Timisoarei

Aterizare de urgenta pe aeroportul din Timisoara. Unui pasager care mergea spre Paris i s-a facut rau. VIDEO!

UPDATE: Copilul are toxiinfectie alimentara

Baietelul fusese operat in urma cu cativa ani. Acum mergea cu mama la un nou control, in Paris. A facut insa toxiinfectie alimentara si i s-a facut rau in avion, spun medicii de la Turcanu. El a ajuns constient la spital.

Pilotii si-au continuat ruta spre Paris.

__________

UPDATE: Copilul are 6 ani

Potrivit medicilor de la Urgenta Spitalului Judetean, micutul caruia i s-a facut rau are numai 6 ani si mergea cu mama sa la Paris, la un control medical. Cei doi au fost dusi la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” pentru mai multe investigatii medicale.

Video-ul nu poate fi incarcat.

___________

TIMISOARA. Pilotul unui avion al companiei Blue Air a cerut sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, dupa ce unui copil din cursa Bucuresti-Paris i s-a facut rau. Pilotul a cerut interventia medicilor, asa ca o ambulanta a pornit spre aeroport.

Potrivit reprezentantilor aeroportului timisorean, este vorba despre un avion Airbus A 320, care a plecat de pe Aeroportul Otopeni spre Paris.

„Este vorba de o aeronava Airbus A 320 a companiei Blue Air care chiar in acest moment aterizeaza de urgenta, la Timisoara. Pilotii au solicitat escala din cauza unui pasager cu probleme medicale”, a explicat Roxana Manasia, purtator de cuvant al Aeroportului „Traian Vuia”. Potrivit acesteia, a fost chemata si o Ambulanta spre aeroport.

Medicii de pe Ambulanta il transporta pe copil la spital pentru mai multe investigatii medicale.

Exit mobile version