Noutati :

ATENTIE, timisoreni! Mai multe tramvaie vor fi deviate in weekend, iar doua linii vor fi suspendate. Vezi in ce zona nu vor circula mijloacele de transport!

9 iulie, 2015 - 05:01 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Lucrarile de pavare in zona liniilor de tramvai din Piata Libertatii dau peste cap mersul tramvaielor. Sambata si duminica, mai multe mijloace de transport in comun vor avea trasee deviate, iar liniile 6 si 10 vor fi suspendate.

Linia 1 va circula pe traseul Gara de Nord, Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu. Tramvaiul 2 va circula pe traseul din Dambovita catre Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian si Gara de Est si se va intoarce pe acelasi traseu.

Linia 4 va circula din Torontal pe la Catedrala Mitropolitana, prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, AEM si retur pe acelasi traseu, iar tramvaiul 5 va avea traseu din Ronat pe la Catedrala Mitropolitana, prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu.

Intre Piata Traian si zona centrala va circula un autobuz in paralel cu liniile de tramvai. Traseul pe care il va urma este pe la Piata Traian, Prefectura, Hotel Continental, Primaria Municipiului Timișoara, Piata Regina Maria si retur.

Autobuzul va avea statiile Regina Maria (langa Parcul Central), Catedrala (comuna cu 33), I.C. Bratianu (comuna cu linia 16), Prefectura (la Parcul Copiilor sensul spre Traian), 3 August, Traian (comuna cu a tramvaielor), Prefectura (comună cu linia 22), Hotel Continental (comuna cu E2).

Din Piata Traian va circula un alt autobuz prin Badea Cartan, Gara de Est, UMT, Modern, Printul Turcesc si Piata Traian, care va opri in dreptul statiilor de tramvai de pe traseu.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...