Opinia Timisoarei

Atentie, Timisoara s-ar putea umple de soareci si sobolani! Ce este de facut?

TIMISOARA. Primaria Timisoara nu a incheiat pentru acest an un contract de deratizare cu o firma de profil, iar primarul Nicolae Robu face apel la societatile comerciale, dar si la timisoreni, sa puna otrava pentru rozatoare in spatiile lor. Dar ii invita sa se preocupe chiar si de domeniul public al orasului. In caz contrar, Timisoara s-ar putea umple de soareci si sobolani.

Nu am avut contract pentru deartizare si dezinsectie pe 2014 si nici acum nu il avem din motive independente de noi. A fost o contestatie in instanta la licitatie si ne judecam pe acest subiect. Cata vreme nu putem face licitatia, evident ca suntem legati la maini si la picioare. Nu putem face nimic legal, iar ilegal nu vom face nimic niciodata. Ce trebuie facut? Lansez un apel catere cetateni, catre asociațiile de proprietari, catre societatile comerciale, sa faca deratizare pentru ca altminteri ajungem sa fim napaditi de soareci si sobolani. Apelul este numai pentru deratizare, deocamdata. Urgenta este o interventie impotriva soarecilor si sobolanilor”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul a facut apel in special catre societatile comerciale sa se implice in problemele comunitatii. El spune ca si pana acum a solicitat sprijinul acestora, insa prea putine firme au raspuns pozitiv.

Nicolae Robu sufla si in iaurt cand vine vorba de atribuirea directa a unui contract de deratizare.

Nu vreau sa vin cu atribuiri directe ca dupa aceea sa ma trezesc cu acuzatii. Legea este asa si creaza foarte multe probleme. Nu ma simt confortabil lansand acest mesaj, dar eu legea nu o incalc si nici nu ma expun”, a raspuns el.

Exit mobile version