Opinia Timisoarei

Atentie, studenti! Treceri de pietoni desfiintate in Complexul Studentesc. Se lasa cu amenzi!

TIMISOARA. Studenti, fiti cu bagare de seama cand traversati Aleea F.C. Ripensia din Complexul Studentesc! Reprezentantii primariei au desfiintat doua din trecerile de pietoni de acolo si au lasat una singura. Motivul? Erau prea multe si traficul trebuia fluidizat, sustine primarul Nicolae Robu.

Potrivit specialistilor din primarie, trecerea de pietoni care dadea in strada Alexandru Vaida – Voievod, pe langa caminul 15, ar fi trebuit desfiintata demult. La fel si cea care iese din parcul din spatele caminelor UPT si da direct in Aleea Studentilor. Dupa ce au sters zebrele, de o parte si de alta a strazii, muncitorii municipalitatii au pus garduri, pentru ca trecatorii sa se obisnuiasca cu ideea. Sunt multi insa cei care ocolesc gardurile si isi continua drumul.

A ramas un singur loc pe unde studentii pot traversa linistiti strada, fara sa fie pasibili de amenzi. Vorbim de trecerea de pietoni care vine de pe Aleea Studentilor, de la caminele Politehnicii si ale Universitatii de Medicina, si da in cantina UPT. Doar aceasta ramane in functiune, alaturi de cele doua de la capatul Aleii Ripensia, de la intersectia cu Bulevardul Eroilor de la Tisa, respectiv cu Michelangelo. In zona vor fi puse si semafoare, transmit reprezentantii primariei.

Amenda pentru pietonii care traverseaza ilegal este de 180 de lei, doua puncte amenda. Cei care o achita in 48 de ore platesc doar 90 de lei.

Exit mobile version