Opinia Timisoarei

Atentie, soferi! Strada noua la Timisoara, aproape de Popa Sapca! Cum se poate ajunge mai repede in nordul orasului. VIDEO!

TIMISOARA. E gata! Anuntata de cateva saptamani, o noua strada a fost deschisa circulatiei, joi, la Timisoara in vecinatatea strazii Popa Sapca.

CITESTE SI: Ti se face rau numai cand vezi. Ce a descoperit clientul unui supermarket din Timisoara la raft? 

Strada face legatura intre noul sens giratoriu construit in apropiere de Iulius Mall si strada Demetriade, foarte aproape de intersectia cu strada Baader. Anuntul deschiderii noii strazi a fost facut pe Facebook de primarul Nicolae Robu.

 

E gata noul tronson din inelul 2, intre zona Iulius Mall-Openville si str. Demetriade, portiunea din vecinantatea str. Baader. Folositi-o!„, a scris edilul pe reteaua de socializare.

Pentru ca aceasta strada sa fie amenajata a fost nevoie de demolarea mai multor constructii aflate in apropiere de Iulius Mall, dar si de mutarea unor retele de utilitati. Primarul Nicolae Robu a procedat ca si la redeschiderea pasajului Jiul de sambata trecuta. A avut langa el o echipa de muncitori, a tinut un discurs de multumire, si a dat ordinul de deschidere a traficului.

 

Exit mobile version