Opinia Timisoarei

Atentie, soferi! Soseaua alternativa care va scoate din traficul de cosmar din aceste zile, direct de la nord la sud de Timisoara! Ruta propusa de opiniatimisoarei.ro! FOTO si HARTA cu traseul!

TIMISOARA. Soferii din Timisoara, care circula in zona de est a orasului, au la dispozitie o alternativa de avarie, in caz ca traficul este blocat pe axele principale. Soseaua de legatura, o adevarata gura de oxigen, s-a nascut odata cu asfaltarea in comuna Ghiroda a unui drum ce face conexiunea cu Timisoara.

CITESTE SI: PROTEST al soferilor furiosi la Timisoara! Claxoneza cand trec prin fata Primariei! Ce le-a transmis primarul Nicolae Robu 

Drumul recent asfaltat de Primaria Ghiroda pana la intrarea in oras este unul comunal si pana acum era aproape impracticabil, fiind in mare parte de pamant.

Odata cu turnarea asfaltului, s-a realizat conexiunea cu strada care vine dinspre Timisoara si merge paralel cu Canalul Bega.

In acest fel, podul peste Canalul Bega de la Ghiroda, care pana acum era folosit doar de catre localnici, poate fi traversat cu masina si de timisoreni.

CITESTE SI: Cum se va lucra in cea mai aglomerata intersectie din Timisoara, care va fi largita la 3 benzi, si cand porneste santierul? 

Totusi, edilii din Ghiroda nu au terminat de asfaltat primii 200-300 de metri si nu au adus drumul la o latime standard, asa ca, in acest moment cu greu incap doua masini pe sosea.

Insa, chiar si asa, circulatia pe aici este destul de sustinuta, soferii din zona fiind mai mult decat bucurosi sa se inghesuie pe acest drum decat sa astepte zeci de minute blocati pe Calea Lugojului. De aici pot ajunge cu usurinta pe centura in nordul Timisoarei.

De mentionat ca soseaua alternativa e destinata exclusiv traficului usor, nicidecum camioanelor.

Astfel, soferii care vin dinspre Calea Buziasului si doresc sa ajunga in Calea Lugojului acum au o alternativa pe ruta Calea Stan Vidrighin – bv. Constructorilor – Calea Mosnitei – str. Albastrelelor – str. Canalul Bega – Ghiroda. Intreg traseul poate fi parcurs in aproximativ 10-15 minute.

Exit mobile version