Opinia Timisoarei

Atentie, soferi! Se ridica masinile de pe strazile pietonale, la Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce au dat mii de amenzi soferilor care si-au parcat masinile pe strazile pietonale din zona centrala a Timisoarei, politistii locali au trecut acum la ridicarea vehiculelor. Doar in cursul zilei de marti au fost ridicate de pe una dintre strazile pietonale din vecinatatea Pietei Unirii, iar acum proprietarii lor vor avea de achitat nu doar amenda pentru parcare neregulamentara, ci si costurile de transport si depozitare.

Ca urmare a numarului mare de autovehicule care stationau pe strazile destinate pietonilor, dar si a numarului mare de sanctiuni aplicate in zona, s-a stabilit, prin modificarea HCL 371/2007, care a intrat in vigoare la inceputul lunii august, masura complementara de ridicare a masinilor din perimetrul respectiv. Astfel, a urmat perioada in care cetatenii au fost informati cu privire la noile reglementari, precum si montarea placutelor aditionale la indicatoare cu privire la actul normativ care sta la baza masurii complementare„, au precizat reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

 

Oamenii legii anunta ca, doar in luna august au fost date aproape 240 de amenzi soferilor care au oprit sau au parcat pe strazile pietonale.

Politia locala anunta ca va continua sa ridice masini, pana cand soferii se vor obisnui sa nu mai parcheze in zona.

Exit mobile version