Opinia Timisoarei

Atentie, soferi! Se pun in vanzare abonamentele TimPark Timisoara. Care sunt preturile?

TIMISOARA. Soferii din Timisoara vor putea, in doar cateva zile, sa isi achizitioneze abonamente de parcare TimPark, valabile anul viitor, pentru parcarea in oras.

CITESTE SI: Veste grozava! Ce se intampla cu toti bebelusii care se nasc in 2017 in Timis, si nu numai

Astfel, incepand cu data de 14 decembrie se pun in vanzare abonamentele de parcare valabile pentru anul 2017, in Timisoara.

Este important de mentionat ca pentru anul 2017 preturile abonamentelor au ramas nemodificate fata de cele valabile in anul 2016.

CITESTE SI: S-au gasit bani pentru proiectarea a 3 drumuri importante din Timis. Ultimele noutati despre Centura de Sud 

Abonamentele vor putea fi cumparate de la sediul Serviciului Administrare Parcari – TimPark, situat in Timisoara, Spl. Nicolae Titulescu nr. 10.

CITESTE SI: Mai multi infractori fugari, din Timisoara, pe lista MOST WANTED a Politiei! Pentru ce sunt cautati in toata lumea? 

Clientii care isi vor da acordul in vederea primirii din partea societatii, pe numarul de telefon mobil pe care il utilizeaza, de mesaje de tip SMS cu caracter informativ, vor participa in mod automat si la o tombola, cu premii, constand in trei abonamente de parcare pentru anul 2017, de tip general, valabile in zonele I, II si III de aplicare a Sistemului TimPark.

CITESTE SI: Ceremonie de SCHIMBARE de GARDA la Timisoara, ca acum 300 de ani, in Cetate! Uniformele unitatii militare imperiale, aproape gata! Cine le-ar putea imbraca? 

Informatii suplimentare la telefon: 0256-493393, 0256-494066, de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 16:00, www.timpark.ro

Exit mobile version