Opinia Timisoarei

Atentie, soferi! Se mai deschid doua strazi in zona pasajului subteran Michelangelo

TIMISOARA. Vesti bune pentru soferii timisoreni. Primarul Nicolae Robu promite ca, inainte de finalizarea lucrarilor propriu-zise la pasajul subteran Michelangelo, se vor mai deschide alte doua strazi din zona pentru masini.

Astfel, soferii vor putea face dreapta de pe FC Ripensia pe Bulevardul Corneliu Coposu spre strada Pestalozzi, dar si de pe Corneliu Coposu pe Podul Michelangelo. Edilul spera ca se va putea da drumul la circulatie pe langa pasaj, pe ambele sensuri, inca de luna urmatoare.

„Vrem ca in urmatoarele saptamani se deschidem breteaua de circulatie si spre bulevardul Corneliu Coposu, de pe FC Ripensia. Se lucreaza acolo in prezent. In paralel se va finaliza partea dinspre Bega a pasajului, tot pe Coposu, si, dupa ce se finalizeaza, se va lucra si la breteaua de acolo, astfel incat sa putem da drumul la circulatie, pe langa pasaj, pe ambele sensuri. Deci se va putea circula dinspre Aleea FC Ripensia spre bulevardul Corneliu Coposu la dreapta, estimez ca in termen de aproximativ o luna, la mijlocul lui iulie, si dinspre Coposu la dreapta spre Podul Michelangelo, probabil in prima saptamana a lunii august”, a declarat primarul Timisoarei, exprimandu-si speranta ca lucrurile vor decurge conform planurilor si ca traficul va fi fluidizat odata cu deschiderea celor doua artere destul de importante.

Va reamintim ca, weekendul trecut, primarul Nicolae Robu a inaugurat deschiderea circulatiei peste podul Michelangelo.

CITESTE SI: FOTO-VIDEO! Unda verde pentru soferi in intersectia Michelangelo din Timisoara! Lucrarile la pasajul subteran continua 

Exit mobile version