Opinia Timisoarei

Atentie, soferi! Se inchide un tronson din Bulevardul Cetatii timp de 3 luni, la Timisoara

TIMISOARA. Noi restrictii de circulatie, la Timisoara. Reprezentantii primariei anunta ca, timp de nu mai putin de 3 luni, se inchide complet traficul pe un tronson din Bulevardul Cetatii.

CITESTE SI: Viceprimarul Cosmin Tabara, la CNI pentru deblocarea lucrarilor la Baza sportiva Constantin Radulescu din Timisoara

Primaria Municipiului Timisoara anunta inchiderea traficului rutier pe bd. Cetatii, pe tronsonul cuprins intre str. Iancu Flondor – str. Closca, in perioada 16.01.2023 – 16.04.2023, in vederea montarii unei conducte de apa DN800 in cadrul proiectului ”Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord LOT 1” – Aquatim S.A., proiect derulat in paralel cu obiectivul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 4 – b-dul Cetatii”„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

De asemenea, pe acelasi tronson de drum raman in vigoare, pana la sfarsitul lunii martie 2023, restictiile anuntate anterior.

De curand, pe bulevardul Cetatii a fost finalizata procedura de montare a liniei de tramvai, care urmeaza sa fie inierbata, iar in lunile urmatoare se va lucra deopotriva la magistrala de apa din subteran si la asfaltarea ultimelor benzi de circulatie.

Exit mobile version