Opinia Timisoarei

Atentie, soferi, se inchide traficul pe Podul Dragalina, la Timisoara

TIMISOARA. Nu se va mai circula pe podul Dragalina din Timisoara, timp de mai multe luni.

Anuntul a fost facut de reprezentantii primariei, care spun ca circulatia va fi intrerupta pentru lucrarile de reabilitare a podului. Astfel, incepand de luni, soferii nu vor mai putea circula prin zona.

„Comisia de circulatie a municipiului Timisoara a dat aviz favorabil pentru inchiderea traficului rutier pe bd. General Ion Dragalina(Podul Dragalina-Stefan cel Mare)pe tronsonul cuprins intre spl. Tudor Vladimirescu şi spl. Nicolae Titulescu. Măsura se va aplica începând din 6 mai 2019(noaptea de 5 spre 6 mai) pana în 31 august 2019 pentru executarea lucrarilor de consolidare si reabilitare a podului. Pe toata durata realizarii lucrarilor, firma executanta SC Tehnodomus SA are obligatia de a lua toate masurile necesare pentru semnalizarea corespunzatoare a lucrarilor, conform normativelor in vigoare”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Va reamintim, si podul Eroilor din zona este inchis circulatiei rutiere, pentru reabilitare. Acesta este reabilitat de asocierea de firme Super Construct si Pod Construct, cu 3,7 de milioane de lei (cu tot cu TVA), adica aproximativ 800.000 de euro.

Podul Dragalina este refacut de firma Tehnodomus, care primeste 6,3 milioane de lei (cu tot cu TVA), adica aproape 1 milion si jumatate de euro.

Podul va avea cate doua benzi pe sens, dar si piste de biciclete si trotuare largite.

Exit mobile version