Opinia Timisoarei

Atentie, soferi, se inchide traficul pe Autostrada Vestului. Anuntul DRDP Timisoara

TIMISOARA. Un anunt important pentru soferi vine de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: Atentie, soferi, nu mai aveti voie sa faceti la stanga pe Centura. Anuntul DRDP Timisoara 

Dupa ce a fost amanata, masura inchiderii circulatiei pe o portiune din Autostrada Vestului se ia din 10 octombrie si va dura aproape o luna.

Oprirea temporara a traficului pe acest segment este necesara pentru realizarea unei conexiuni intre sectorul de Autostrada Deva-Orastie si Lotul 4 al Autostrazii Lugoj-Deva care este inca in lucru.

Avand in vedere numarul mare de indicatoare rutiere de informare a participantilor la trafic ce trebuie montate pe drumurile nationale (DN 76, nodurile cu DN 7 la soimus – Deva si DN 7 Simeria) si in special pe tronsonul de autostrada, pentru iesirea din trafic, CNAIR si Antreprenorul au luat decizia de a inchide traficul pe sectorul A1, Soimus – Simeria incepand de miercuri, 10 octombrie.

Astfel, miercuri, 10 octombrie 2018, vor incepe efectiv lucrarile de realizare a conexiunii intre sectorul de autostrada Deva – Orastie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrazii Lugoj – Deva (in executie).

In aceasta perioada sunt in derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Antreprenorul a dat asigurari ca va lua toate masurile pentru a eficientiza interventia necesara realizarii racordului si estimeaza ca va finaliza lucrarile in data de 15 noiembrie 2018.

Reamintim ca circulatia rutiera va fi inchisa pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins intre nodul rutier soimus si nodul rutier Simeria, traficul urmând sa se desfasoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Exit mobile version