Opinia Timisoarei

Atentie, soferi, CAPCANA pe strada in Timisoara! Un tanar si-a rupt masina intr-o groapa. E decis sa mearga in instanta! FOTO!

TIMISOARA. Lasata nesemnalizata, in drum, o groapa uriasa de pe o strada din Timisoara s-a dovedit o adevarata capcana pentru un sofer. Acesta si-a facut praf doua roti, aseara, dupa ce a intrat cu autoturismul in plin in portiunea decupata in asfalt de muncitorii care lucreaza in zona.

Este vorba de strada Surorile Martir Caceu, intre Casa Tineretului si Novatim.

Era asfaltul decupat, lasat asa, am intrat direct in groapa si mi-am avariat autoturismul, doua roti s-au spart. Voi merge la firma de constructii sa cer despagubiri. Daca nu-mi dau, ii dau in judecata„, a spus furios pentru opiniatimisoarei.ro soferul ghinionist.

In aceasta dimineata, pe lumina, groapa se dezvaluie in toata splendoarea.


Strada Martir Caceu, chiar acum cateva minute am verificat, e o lucrare a Aquatim-ului care a fost facuta vineri seara. Conform contractului, eu am 5 zile timp in care sa remediez. Fiind foarte multe lucrari din acestea de interventii, va spun sincer ca nu ajung decat in a patra sau a cincea zi la lucrari, cand ajung la rand. Avand in vedere ca lucrarea a fost facuta vineri, eu nici macar nu am ajuns pe lucrarea aceea, pentru ca, daca ajungeam, era gata. A cincea zi ar fi maine. Deci ori astazi, ori maine, echipa mea ar ajunge, dar va spun sincer ca sunt foarte multe lucrari, ca sunt zile in care sunt si 8-10 lucrari si nu ajungi. Nu le faci intr-o singura etapa, trebuie sa ajungi de mai multe ori. Odata sa pregatesti structura, dupa care sa vii sa faci partea de asfalt. In plus, ieri ati vazut cum a fost vremea, nu am turnat un gram de asfalt in oras. Sunt decalat cu lucrarile… Cert este ca sunt in cadrul perioadei de remediere. O sa discut, o sa vad care e situatia si cine este de vina. Daca eu sunt vinovat, am sa platesc daunele, daca este altcineva, sa plateasca cel vinovat„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro Narcis Filip, patronul firmei Super Construct, cea care trebuie sa se ocupe de acoperirea gropii.

UPDATE: In cursul dupa-amiezii, groapa a fost asfaltata.

Exit mobile version