Opinia Timisoarei

Atentie, soferi! Anunt de ultima ora de la Primarie. Se inchid mai multe strazi in centru, la Timisoara

TIMISOARA. Desi initial se anuntase ca o singura strada va fi inchisa, pentru finalizarea lucrarilor ce au loc in zona centrala, respectiv sensul de mers dinspre pasajul Michelangelo spre bulevardul 20 Decembrie, reprezentantii Primăriei au revenit asupra deciziei.

CITESTE SI: Se inchide complet circulatia in centrul orasului, intre pasajul Michelangelo si Bulevardul Revolutiei. Nicolae Robu: Terminam lucrarile pana incepe scoala. Video 

Astfel, nici miercuri soferii nu vor putea circula pe strada Martin Luther, iar bulevardul IC Bratianu va fi inchis pe ambele sensuri de mers.

”Am luat decizia sa pastram circulatia inchisa pe strada Luther, dar si pe sensul de mers dinspre BNR spre pasajul Michelangelo, pentru a putea finaliza lucrarea pana la inceperea anului scolar. Am verificat prognoza meteo si se anunta ploi, astfel ca am fost nevoiti sa modificam si programul de lucru. Se lucreaza si zi si noapte, pe anumite portiuni vom putea sa facem deja marcajele, dar avem nevoie sa inchidem traficul, pentru a putea lucra cat mai mult pana sambata, cand vremea va fi ploioasa”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Culita Chis, directorul Directiei Tehnice din cadrul Primariei Timisoara.

Astfel, incepand din 4 septembrie, de la ora 7, nu se va circula deloc pe strada Michelangelo si pe strada Martin Luther. Pe strada Proclamatia de la Timisoara vor fi restrictii, soferii putand circula doar pe linia de tramvai, iar spre Bastion se va putea intra doar de pe bulevardul Revolutiei, dinspre Prefectura.

 

Exit mobile version