Opinia Timisoarei

Atentie, se inchide traficul pe Calea Martirilor, la Timisoara

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi, de la Primaria Timisoara. Se inchide circulatia pe Calea Martirilor, duminica, in 5 august.

CITESTE SI: Ajuta si tu la prinderea unor talhari la Timisoara! Acestia au atacat o femeie, i-au smuls poseta, au fugit cu masina si au facut un accident. Autoturismul avea doua randuri de numere 

Direcţia Edilitară anunţă închiderea temporară a circulaţiei pe Calea Martirilor în ambele sensuri, pe segmentul dintre strada Constantin Prezan şi Mureş, în data de 5.08.2018, între orele 6,30-7,30. Măsura este necesară pentru efectuarea unor lucrări edilitare„, transmit reprezentantii Primariei.

Zilele acestea a fost finalizata o operatiune importanta, de conectare a unor conducte, in zona Baricadei de pe Calea Martirilor, iar acum se fac ultimele lucrari.

Primarul Nicolae Robu a dat asigurari ca proiectul de largire la 4 benzi a Caii Martirilor pe segmentul dintre fosta Lidia si limita cu comuna Giroc va fi complet finalizat pana la finele lunii august cand si Baricada va fi demolata.

Exit mobile version