Opinia Timisoarei

Atentie pe cine chemati sa va debaraseze locuinta! Amenda de peste 3.000 de euro data de politistii locali la Timisoara

TIMISOARA. Un timisorean care a vrut sa scape de deseurile din gospodarie s-a ales cu o amenda de 15.000 de lei de la Politia Locala Timisoara.

CITESTE SI: Beat mort si hot. Soferul oprit in trafic ce le-a oferit politistilor din Timis surpriza zilei 

Omul a strans ambalaje de mobila, obiecte de uz casnic si diferite alte vechituri si le-a depozitat sub podul din Calea Sagului, unde le-a predat unui alt barbat, care urma sa le preia si sa-l scape de ele. Acesta din urma, insa, nu era autorizat pentru astfel de operatiuni. Timisoreanul care a vrut sa scape de resturi incredintandu-i-le a fost amendat cu 15.000 de lei.

Nu a fost singurul barbat sanctionat de politistii locali pentru abandonarea deseurilor. Alti doi timisoreni au fost sanctionati cu cate 3.000 de lei pentru ca au abandonat deseuri la colt de strada.
De asemenea, in timpul controalelor, agentii Politiei Locale au verificat 141 de contracte de salubrizare si au impartit pliante si afise cu centrele de colectare din Timisoara.

Politistii locali au mai verificat si 48 de asociatii de proprietari, pe linia intretinerii curateniei in zona pubelelor si pe cea a colectarii selective. Agentii au aplicat 6 amenzi cu o valoare totala de 12.500 de lei.

Exit mobile version