Opinia Timisoarei

Atentie! INTERZIS pe cea mai circulata trecere de pietoni din Timisoara! S-au montat garduri, pentru siguranta. FOTO!

TIMISOARA. Cea mai circulata trecere de pietoni, inchisa in perioada urmatoare. Trecatorii sunt indemnati sa ocoleasca zona, pe cat posibil.

Este vorba despre trecerea de pietoni din sensul de la Marasti, spre strada Oituz. Aceasta se desfiinteaza pentru a pregati santierul de largire la trei benzi de circulatie.

In aceasta seara, angajatii primariei au trecut la montarea unor garduri metalice, pentru ca oamenii sa stie ca nu mai au voie sa foloseasca zebra cu care erau atat de obisnuiti.

Pietonii vor trebui sa circule pe partea cealalta, spre Spitalul Municipal si Cazarma U. Se vor muta stalpi. Daca se va constata ca nu e o problema pentru pietoni, o vom lasa asa. Categoric, desfiintarea ei va imbunatati traficul auto. Acolo trec pietoni unul cate unul. Nu stu cati soferi reusesc sa iasa din sens fara a se opri la acea trecere de pietoni. Suntem nevoiti sa o desfiintam cu titlu temporar, deocamdata„, declara zilele trecute primarul Timisoarei Nicolae Robu.

In zona urmeaza sa fie amenajata o a treia banda de circulatie.

Primaria da asigurari ca nu va disparea niciun metru din spatiul verde din centrul intersectiei, insa zona cu pavele din jurul rondoului va fi ingustata, iar trotuarele vor fi reconfigurate.

Lucrarile de modernizare a sensului giratoriu vor fi realizate de Societatea Drumuri Municipale.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version