Opinia Timisoarei

Atentie, falsi inspectori DSP fac controale in cabinetele stomatologice din Timisoara si din judet

TIMISOARA. Au aparut primii falsi inspectori, care pretind ca fac verificari in numele Directiei de Sanatate Publica Timis si ‘rup amenzi cu plata pe loc’.

CITESTE SI: Ramasitele a sute de oameni arsi pe rug, gasite pe santierul Centurii de Sud, langa Timisoara. Fabuloasele descoperiri ale arheologilor. Foto si video 

Reprezentantii DSP anunta ca pe retelele de socializare au aparut informatii cum ca doi barbati, care pretind a fi reprezentantii institutiei, merg in controale in cabinetele stomatologice din Timisoara.

„Directia de Sanatate Publica a Judetului Timis se dezice de practicile acestora si adreseaza rugamintea catre cetateni, ca in astfel de situatii sa fie verificata identitatea „inspectorilor”, contactand Directia de Sanatate Publica si solicitând totodata si ordinul de deplasare, document care confirma actul de control”, transmit reprezentantii DSP Timis.

In plus, reprezentantii Directiei atrag atentia ca amenda pe care o aplica inspectorii institutiei se achita, in functie de situatie, la primaria de domiciliu sau la Trezorerie, si nu se incaseaza de catre inspectori, la fata locului, pe baza de chitanta.

Impreuna cu Inspectoratul de Politie, DSP Timis va initia o ancheta pentru a-i identifica pe cei care se pretind inspectori ai institutiei.

Exit mobile version