Opinia Timisoarei

Atentie, creste Semaforisoara! A mai aparut un semafor in centru, la Timisoara. Soferii: De acum sa vedeti blocaje. Foto

TIMISOARA. A fost montat inca un semafor in zona centrala la Timisoara, joi dimineata. Soferii obisnuiti sa vina drept de la Punctele Cardinale spre Hotel Continental, acordand doar prioritate pietonilor la trecerile dintre Dicasterial si Bastion, trebuie sa circule de acum cu mai multa bagare de seama.

CITESTE SI: Cum ar putea arata Turnul de Apa din Iosefin dupa reabilitare, la Timisoara. Schimbarea de peste 2 milioane de euro 

Un semafor a fost instalat chiar la prima zebra de pe acest segment de traseu, pe strada Martin Luther, intre Palatul Dicasterial si Bastion.

Soferii se declara nemultumiti de aceasta de decizie pentru ca, spun ei, traficul se va fragmenta in acel loc si vor aparea blocaje, intrucat pana acum circulau destul de bine pe cele 3 benzi de la Fantana Punctelor Cardinale catre Proclamatia de la Timisoara.

Mai asta ne lipsea. Chiar se mergea fluent de la Punctele Cardinale catre Conti, semaforul de la liniile de tramvai sta pe verde suficient de mult si era bine de cand au largit strada la 3 benzi. De acu sa te tii blocaje„, ne-a spus un taximetrist care trecea prin zona.

Dar aicia chiar n-au fost accidente, nu trece chiar atat de multa lume incat sa fie nevoie de un semafor. E zona cu vizibilitate, se vede bine zebra. Nu inteleg de ce il pun„, a spus un alt sofer.

Deocamdata, semaforul va fi in teste, iar pana cand conducatorii auto se vor obisnui cu modificarea din trafic, politistii vor supraveghea zona.

Imaginile ne-au fost trimise pe adresa redactiei de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Exit mobile version