Opinia Timisoarei

ATENTIE! A aparut o noua metoda de inselaciune in Banat

Inventivitatea infractorilor nu are limite. Au dovedit-o doi barbati care au lasat-o fara o suma importanta de bani pe o pensionara din Banat.

CITESTE SI: VIDEO! Incendiu urias, coloana de fum inalta de 10 m peste Timisoara! 

Modul de operare a fost unul destul de simplu, dar mai putin obisnuit.

Cei doi au venit la poarta femeii de 62 de ani, in localitatea caraseana Sacu, si i-au spus ca sunt colegi de serviciu ai fiului ei in Germania, iar acesta i-a trimis suma de 50 de euro. Barbatii i-au inmanat o banconta de 500 de lei si i-au cerut sa schimbe ea banii, sa isi opreasca echivalentul sumei trimise de fiu si sa le dea restul.

Femeia a luat bancnota, si insotita de unul dintre barbati, a mers in casa. Acolo a scos portmoneul pe care il avea sub o perna pentru a da vizitatorului restul de bani, dupa care au iesit impreuna la poarta. Ajunsi acolo, celalalt barbat i-a cerut un butuc de lemn, motivand ca are pana la masina si asta l-ar ajuta sa o repare.

Batrana a mers in gradina cu acesta sa ii dea bucata de lemn ceruta, iar intre timp, al doilea barbat a intrat in casa si a sustras portmoneul in care se aflau 3500 de lei, din bucataria casei.

CITESTE SI: Betii, scandaluri si masini parcate pe spatiul verde! Locul din Timisoara in care se opreste debandada 

Dupa fapta, cei doi s-au urcat in masina si au parasit localitatea. Femeia si-a dat seama ce s-a intamplat abia dupa ce a intrat in casa si a chemat politia. Din cercetarile agentilor, se pare, ca inainte de a ajunge la casa femeii, cei doi hoti se intalnisera cu sotul acesteia de la acesta au aflat ca are un fiu care lucreaza in Germania. Informatia pretioasa i-a ajutat sa construiasca scenariul inselatoriei.

Acum politistii ii cauta pe cei doi infractori, care urmeaza sa fie cercetati pentru furt.

Exit mobile version